Megéri a több száz kilós bálás ruhát megvenni?

Megéri a több száz kilós bálás ruhát megvenni?A használtruhával kereskedő cégek számára az egyik legjobb megoldást árukészletük feltöltésére, frissítésére a bálás ruha jelenti. A bálás ruha olyan ruhákat jelent, melyek egy bálába vannak csomagolva, és így, nagy tételben lehet őket megvásárolni, általában valamilyen kilónként megállapított árért. Az egyszerre vásárolt nagy mennyiségnek köszönhetően a kilónkénti ár alacsony, így sokan alkalmazzák ez a fajta beszerzést.

Bálás ruha vásárlása esetén körültekintőnek kell azonban lenni, ugyanis egy több száz kilós bála elég nagy kiadás, elvárható tehát, hogy azt kapjuk a pénzünkért, amiért fizetünk. Ehhez először is mindig csak olyan helyen vásároljunk, ahol igazolni tudják, hogy pontosan honnan szerezték be a bálát. Vásárlás előtt mindenképpen személyesen is nézzük meg a kínálatot, olyan cégtől érdemes vásárolni, ahol nem csak 1-2 bála van raktáron, hanem sokkal több. Ha csak 1-2 van, akkor jó esély van rá, hogy a megmaradt, senkinek nem kellő bálákat próbálják ránk sózni, melyeknek az értéke alacsonyabb lehet, mint amennyit kérnek értük.

Jó megoldás, amit sokan alkalmaznak, hogy kisebb tételben vásárolnak több nagykertől is, és ha találnak egy olyat, amely megfelel az igényeknek, akkor utána tőlük vásárolnak mindig. Ezzel biztosítani lehet, hogy ne kelljen minden alkalommal új beszállítót keresni, valamint a hosszú távú partneri kapcsolatnak köszönhetően akár kedvezményekhez is lehet jutni a bálás ruha vásárlások során.